Verzenden en betalen

Verzenden en betalen
Als je lekker hebt geshopt dan wil je je bestelling waarschijnlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Ik streef er naar om alle sieraden binnen 1-2 werkdagen te verzenden. Bij persoonlijke sieraden kan het soms door drukte iets langer duren. Heb je iets snel nodig neem dan even contact met ons op.

Na ontvangst van de betaling, wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verstuurd. Bij een bestelling in het weekend kan de bezorging iets langer duren. Je ontvangt een bericht van Winkel van Indah zodra de bestelling verzonden is. Verzending is op eigen risico. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport. PostNl levert doorgaans binnen 24 uur.

Verzendkosten
De kosten voor verpakken & verzenden binnen Nederland bedragen € 2,25 per bestelling, deze worden in een bubbeltjesenveloppe zonder track en trace via PostNL verzonden (bestellingen boven de € 40,= worden gratis verzonden).
Je kan ook kiezen voor een brievenbuspakje, binnen Nederland € 4,25 (bestellingen boven de € 70,- worden gratis verzonden). Jouw bestelling wordt verstuurd met PostNL via brievenbuspakket met track en trace. Deze past door de brievenbus en kan daardoor altijd bezorgd worden. Zo hoef je dus niet thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen.  


Tarief brievenbuspost zonder tracke en trace: € 2,25  (gratis vanaf  €40,-)
Tarief brievenbuspakket met track en trace: € 4,25 (gratis vanaf € 70,-)

Door een verandering in de internationale regelgeving zijn helaas de verzendtarieven voor goederen binnnen Europa verhoogd.
Verzendkosten binnen Europa is € 5,95 per bestelling en gratis bij bestellingen vanaf € 90,- (met track en trace)
 
Ontvangst
De artikelen worden op de website zo duidelijk mogelijk weergegeven. Desondanks kan het toch gebeuren dat er kleurverschillen zijn, omdat de kleurweergave op een beeldscherm kan afwijken ten opzichte van de realiteit.

Betalen
Het afrekenen van de bestelling kan op verschillende manieren:
1) Door middel van overschrijving op bankrekeningnummer NL25 KNAB 0257037136 t.n.v. Winkel van Indah te Hengelo. Overschrijving dient plaats te vinden binnen 5 werkdagen na het bestellen. Het plaatsen van een bestelling is een rechtsgeldige aankoopovereenkomst. Zodra het geld op onze rekening staat wordt de bestelling verzonden.
2) Via Creditcard, wij berekenen een deel (3,4% over het totale verkoopbedrag) van de kosten door aan de koper.
3) Via bankcontact
4) Via iDeal. Is mijn online betaling veilig? Ja, de online betaling wordt afgehandeld door Payment Service provider MOLLIE. Deze zorgt voor de afhandeling van de transactie