Over ons

by Indah is een webshop met eigengemaakte sieraden voor dames, heren, jongens en meiden.
De naam by Indah is bedacht door mijn dochter Iris Indah, Indah betekent prachtig in het Indonesisch.

De webshop is in 2013 ontstaan als het resultaat van een uit de hand gelopen hobby.
Jarenlang heb ik met veel plezier bij de Bijenkorf in Enschede gewerkt, maar wegens ziekte en de daaropvolgende revalidatie werd het duidelijk dat ik helaas niet meer kon werken.
Thuis zitten en niets doen is echter niets voor mij en zo ben ik begonnen met het maken van sieraden. Na verloop van tijd ben ik gestart met een webshop. Ik vind het heerlijk om zo toch nog lekker bezig te zijn en mensen blij te maken met mijn eigen gemaakte sieraden. Omdat bijna alles maatwerk/gepersonaliseerd is en met de hand gemaakt wordt kan bij drukte de levertijd iets oplopen. Maar daarvan houd ik je uiteraard op de hoogte. En als het om een cadeau gaat, neem dan even contact met me op, dan zorg ik er voor dat je deze op tijd ontvangt.

Mijn sieraden zijn online en offline te koop. Inmiddels hebben we al meer dan 100 verkooppunten in Nederland, België en Duitsland . Je vind alle winkels onder het kopje verkooppunten. Weet je nog een leuk verkooppunt waar mijn sieraden niet mogen ontbreken, laat het me weten :-)

Ik werk het liefst met natuurlijke materialen zoals natuursteen en hout. Verder werk ik met DQ materialen, RVS en 925 sterling zilver. DQ metaal is metaal wat voorzien is van een echt zilveren of (rosé) gouden plating, een mooie kwaliteit dus.

Mocht je zelf ideeën hebben voor een sieraad of heb je iets gezien maar wil je het net even anders mail dan naar info@byindah.nl

Groeten,

Lieselotte Willemsen- de Korte