Moederdag


Zo verras je haar voor Moederdag met een stijlvolle en persoonlijke armband

Moederdag komt er weer aan op 12 mei. En wat is er nu mooier dan deze speciale dag te vieren met een uniek en liefdevol cadeau? Bij by Indah vind je wat je zoekt: armbanden die zowel stijlvol als betekenisvol zijn. Onze nieuwste lentecollectie, met handgemaakte armbanden van natuurstenen kralen, is perfect om de belangrijkste vrouw in je leven in het zonnetje te zetten.


Welke vrouw houdt er nou niet van een beetje sprankel om de pols. En waarom natuurstenen, vraag je je af? Nou, naast hun natuurlijke schoonheid, heeft elke steen unieke eigenschappen. Ze zijn als het ware geladen met betekenis. Neem bijvoorbeeld sodaliet, een prachtige blauwe steen die bekend staat om het versterken van zelfrespect en zelfvertrouwen. Is jouw moeder zo iemand die altijd voor anderen klaarstaat? Misschien denkt ze dankzij deze armband er wel aan om zichzelf ook eens een pauzemomentje te gunnen. En wat dacht je van rozenkwarts, de steen van onvoorwaardelijke liefde? Perfect om te laten zien hoeveel je van haar houdt!Morsecode collectie: zeg het met geheime woorden

Voor wie het nog persoonlijker wil maken, hebben we iets heel speciaals: de morsecode collectie. Hiermee kun je een persoonlijke boodschap verwerken in de armband, gecodeerd in morse. Zo draagt je moeder altijd een klein geheimpje bij zich, iets dat jullie samen delen. Of het nu een krachtig 'ik hou van je' is, of iets persoonlijks, dit cadeau is het perfecte symbool voor jullie bijzondere band. 


De stijl van jouw moeder

Of je moeder nu houdt van subtiele elegantie of een opvallend sieraad, bij ons vind je altijd iets dat bij jouw moeders stijl past. Elk sieraad is met de hand gemaakt in Nederland. Dat is dus echte aandacht die je geeft, vanaf het moment dat wij de kralen uitzoeken tot het moment dat jouw keuze door ons met zorg wordt verpakt. Deze sieraden zijn gemaakt om lang mee te gaan, perfect voor moeders die hun armband dagelijks willen dragen. 

Shop gemakkelijk en stressvrij

Wij maken het je makkelijk om jouw ideale cadeau te kiezen. Bekijk op je gemak in onze shop de verschillende kleuren en de bijbehorende betekenis. Elk sieraad verzenden we in een prachtig, milieuvriendelijk doosje. Een cadeau dat meer zegt dan duizend woorden… zo laat je je moeder zien hoeveel zij voor jou betekent. Bestellen bij by Indah is simpel. Maar vergeet niet, met Moederdag op de agenda kan het druk worden, reken op een levertijd van drie werkdagen. Dus bestel op tijd om zeker te zijn dat jouw cadeau voor Moederdag binnen is.

Ga naar onze moederdag collectie